Незважаючи ні на що, вона не переставала мріяти про життя повного kохання та щастя, знала, що мрії збуваються, і не помилялася.

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Юлія завжди мріяла про життя у великому місті, повному коханні та щастя, як і більшість дівчат її віку. Однак, будучи простою дівчиною з села, з батьками, які отримували мізерний прибуток від своєї корови, це здавалося недосяжною мрією. Попри це Юлія не переставала мріяти. Вона уявляла, як навчатиметься в місті і зустріне доброго, мужнього чоловіка, який покохає її. Її не цікавили гарні хлопці, які здавались їй дещо самозакоханими. Натомість її залучали прості хлопці, на яких можна було покластися у житті.

 

Advertisements        

На її подив, перша мрія Юлії збулася, коли вона закінчила одинадцятий клас. Її двоюрідний брат Олександр, який був старший за неї на десять років, запросив її пожити з його родиною у великому місті, де вона могла навчатися в університеті, не турбуючись про витрати на житло та їжу. Батьки дівчини були вдячні за запрошення та запропонували постачати їх сільськими продуктами щомісяця. Приїхавши до міста, Юлія допомагала дружині свого двоюрідного брата, Наталі, з генеральним прибиранням. Сашко, Наталя та тітка Олена були чудовими та простими людьми, які ввели її до курсу міського життя. В очікуванні початку навчання Юлія дбала про їх двох дочок, які обожнювали її за веселий і поступливий характер. Наталя розпізнала у Юлії природний талант до навчання та виховання дітей, тому вона запропонувала для навчання педагогічне училище.

 

Юлія мала рідкісний дар відчувати і розуміти дітей, що виділяло її серед інших. Саме це могло зробити із неї ідеального педагога. Під час перебування у сім’ї двоюрідного брата Юля познайомилася з Андрієм, другом Сашком. Він не був красенем, але мав внутрішню чарівність і харизму, які залучили до нього Юлю. Та й взагалі, всі члени сім’ї полюбили Андрія, і він швидко став частиною їхньої сім’ї. Зрештою, мрія Юлії знайти прекрасного хлопця справдилась, коли вони з Андрієм почали зустрічатися. Незважаючи на те, що Андрій був старший за неї на вісім років, вони були найщасливішою парою. На другому курсі Юлія та Андрій подали заяву до РАГСу, і після весілля дівчина переїхала до чоловіка, виконавши свою мрію жити у великому місті. Юлія дізналася, що мрії здійснюються, тому вона продовжувала мріяти, знаючи, що при наполегливій праці та цілеспрямованості можливо все.

Advertisements