Хоча я перебуваю в деkретній відпустці, і живемо лише на зарnлату чоловіка, він ще й примудряється доnомогати своїм батькам фі нансово. Але мене вже це набридло!

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Я одружена вже шість років, і в мене є син, якому скоро виповниться три роки . Я все ще знаходжусь у декретній відпустці, і мій чоловік забезпечує нашу родину. Проте останнім часом ситуація змінилася на гірше. Тепер чоловік віддає більшу частину своєї зарплати батькам, стверджуючи, що їм потрібна допомога у старості .

 

Advertisements        

Я намагалася поговорити з ним про це, але він досі обурюється і каже, щоб знайшла роботу, якщо хочу розпоряджатися сімейними грошима. Він стверджує, що його батьки потребують грошей більше, ніж ми, але я не думаю, що вони мають такі вже великі труднощі. Крім того, з ними живе незаміжня сестра мого чоловіка , так що вона теж могла б зробити свій внесок у домашнє господарство. Мої батьки також на пенсії, але вони ніколи не просять у нас грошей.

 

Навпаки, вони намагаються допомогти нам, приносячи нам їжу та даючи нашому синові гроші на іграшки та одяг. Ситуація засмучує, тому що наприкінці місяця ми залишаємося ні з чим, не здатні забезпечити свою власну родину. Мені здається, що мій чоловік віддає перевагу своїм батькам, а не нам. Я не знаю, як змусити його зрозуміти, що те, що він робить, шкодить його найближчим людям.

Advertisements