Ми з чоловіком вже зневірилися і за порадою моєї подруги звернулися до однієї знахарки, яка мене просто обняла, і через пару днів я вже була ваrітна.

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Я вірю в надприродне. Звучить нерозумно, але у мене є на те причини. Все сталося до народження моєї єдиної дитини. У перший час у нас з чоловіком ніяк не вдавалося завести дитину, ось і за порадою моєї подруги ми звернулися до однієї знахарки, яка мене просто обняла, і через пару днів я вже була ваrітна. Це вже досить дивно, ось тільки всі дивацтва тільки починаються.

Дізнавшись про те, що я ваrітна, я вирішила подякувати ту знахарку, але її в колишньому будинку вже і не було, а її сусіди мені сказали, що, так, ходили чутки про якусь чаклунку, але все це було десятиліття тому, а зараз ніхто про таке не говорить. А подруга, яка розповіла мені про ту знахарку, взагалі заперечувала про те, що говорила таке, у неї взагалі немає ніякого зв’язку з тим селом, про яку вона дала нам вказівки, звідки їй знати про якусь чарівницу.

Advertisements        

На це ми не звернули увагу, ось тільки дитина теж народилася не без особливостей. Наро дився він з зубами, чого ніхто з приймаючих пологи ніколи не бачив в житті. У нього була дуже біла шкіра і чорні очі, які на сонці ніби переливалися у фіолетовий. Дитина росла нормальна, ну, якщо не враховувати, що він навчився говорити в 1,5 року, причому навчився говорити вільно, аж так, що заговорив серед ночі, ми з чоловіком так злякалися. Що вже говорити про те, що в 5 років він переміг дідуся в шахи, який був майстром цієї справи…

Advertisements