Якось дружина прийшла додому і оголосила, що знайшла собі чоловіка і зрад жує мені з ним. Для мене це був повний жах, тому що я сам ніколи не зрад жував їй. Вона сказала, що помстилася мені за все, і тепер почувається спокійно. Після тижня мовчання вона сказала, що знайшла чоловіка, з яким хоче жити, і що я теж можу приводити до нашого будинку інших жінок без со рому.

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Будучи сімейною людиною, я завжди намагався бути найкращим чоловіком для своєї дружини. Однак вона завжди ревнувала мене без жодної причини. Тоді я не сприймав її ревнощі всерйоз, вважаючи, що це від великого кохання. Я був задоволений нашим спільним життям, оскільки воно мене повністю влаштовувало. Ми прожили так 20 років, але в її очах я, як і раніше, був зрадником і вів безладний спосіб життя. Якось дружина прийшла додому і оголосила, що знайшла собі чоловіка і зраджує мені з ним.

 

Advertisements        

Для мене це був повний жах, тому що я сам ніколи не зраджував їй. Вона сказала, що помстилася мені за все, і тепер почувається спокійно. Після тижня мовчання вона сказала, що знайшла чоловіка, з яким хоче жити, і що я теж можу приводити до нашого будинку інших жінок без сорому. Дружина зібрала речі та пішла, сказавши мені, що я можу бачити нашу 16-річну дочку, коли захочу. Я сів поруч із дочкою і сказав їй, що ніколи не пробачу її матір. Я запропонував їй залишитися зі мною, оскільки ми будували плани з нею, і в неї незабаром мав бути університет. Мені була нестерпна думка про те, що дочка мала жити з чужою людиною.

 

Моя дочка погодилася, сказавши, що не чекала такого від своєї матері. Колишня дружина та дочка залишалися близькими, разом ходили на прогулянки та їздили на море. Тим часом я намагався зрозуміти, чому це сталося зі мною. Минуло 10 років, і моя дочка вийшла заміж. На весіллі дочка покликала мене вбік і попросила поговорити наодинці. Вона розповіла мені, що її мати була одна протягом шести місяців після того, як її чоловік пішов від неї до своєї нової нареченої. Дочка попросила мене помиритись з її матір’ю. Я був здивований і ображений проханням дочки, думаючи, що вона така ж егоїстка, як і її мати. Через тиждень дочка прийшла з матір’ю, яка вибачилася і визнала, що не мала права, проте я не міг забути той біль і образу, яку вона завдала мені за останні 10 років.

Advertisements