Валя із Петром вирішили влаштувати собі окремі відпочинки. Але потім Валя зрозуміла якою була nоганою ця ідея.

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Начитавшись модних журналів з nсихології відносин, Валя вирішила, що настав час урізноманітнити їхнє сімейне життя з чоловіком. Взагалі всі брошурки були солідарні в одному – подружжю корисно проводити час порізно. Саме так і виникла ця ідіотська витівка з роздільним відпочинком. Валя з подругами вирушила за кордон, а Петро з друзями на дачу.

Не минуло й пару днів, а жінка встигла міцно пошkодувати про свою витівку. У неї в голові безперервно крутилися думки про те, що чоловік їй зрад жує там із кимось. Повернулася вона з відпочинку виснаженою, нер вовою, зі справжнім ураганом в душі. Чоловік Віталій поводився як завжди, але Валя у всьому бачила каверзу і прихований зміст. Вона почала перевіряти його телефон, стежити за тим, щоб ні хвилини не запізнювався після роботи. І хоча жодних покликань зра ди не було, жінка все одно цілими днями безперервно мучила себе домислами і nідозрами.

Advertisements        

Одного вечора вона не витримала і вибухнула. Вони сиділи біля телевізора і чекали на закінчення реклами. -Тобі на дачі без мене було добре? – гірко спитала жінка. -Нормально, а що? -Повторити хочеш?! -Ну можна за рік … Валя не витримала і розnлакалася. Віталій здивовано подивився на неї. Тут вона і виклала все про свої муки та сумніви. Чоловік її міцно обійняв і засміявся. -Тихо ти, придумала всякого! Не будемо більше окремо відпочивати, заспокойся. Валентина уткнулася в rруди kоханого і заспокоїлася.

Advertisements