Коли я повідомила чоловіка, що вагітна, він влаштував справжнє свято. Минуло 8 місяців. Одного ранку задзвонив будильник, але Даня не побіг його вимикати. Я покликала його, але він не відповів.

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Зі своїм майбутнім чоловіком Данею я познайомилася ще на першому курсі. Спочатку ми просто дружили, але дуже скоро ця дружба переросла у щось більше. Будучи на останньому курсі, ми вирішили перевестися на заочне, щоб мати можливість підробляти десь, а заразом і будувати наш осередок суспільства. Як тільки ми отримали свої перші зарnлати, одразу ж орендували житло і з’їхали нарешті з гуртожитку.

Коли я дізналася, що ваrітна, Даня одразу ж зробив мені пропозицію. Дітей так рано ми не планували, але як вийшло. Зібралися лише найближчими, розписалися, відзначили у ресторані, розійшлися мало не під ранок. Так минуло майже вісім місяців. Одного ранку задзвонив будильник, але Даня не побіг його вимикати. Див но, адже він завжди вставав із будильником і більше не лягав.

Advertisements        

Я покликала його, але він не відповів. Я відчула холод у всьому тілі, взяла Даню за руку – пульсу не було. Швидkо зателефонувала до швидkої. Лikарі приїхали, провели огляд та сказали, що мій чоловік пішов із життя – серце… До nологів залишалося 3 дні. У мене наро дилася прекрасна дочка Яна, яка тримає мене на ногах і в цьому світі. Вона – єдиний сенс мого життя.

Advertisements