Цим близнючкам вже по 13 років: як вони виглядають зараз.

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Коли народилися сестри Біггс, вони практично нічим не відрізнялися одна від одної. Звичайні близнюки зі схожими носами, очима і волоссям. Одна дівчина була трохи темнішою. Нижче представлено дитяче фото маляток. Однак з кожним роком колір шкіри і очей одної дівчинки ставав все темніше. Одна була білявкою, а друга – брюнеткою.

 

Advertisements        

 

З боку може здатися, що вони різних національностей, але дівчатка – близнюки. Чому це так? Все набагато простіше, ніж здається. Батьки дівчаток з різних верств суспільства. Подивіться на фото нижче, і ви все зрозумієте. Аманда, мати близнюків, родом з Англії, а батько Майкл приїхав до США з Ямайки.

 

Вони полюбили один одного і, незважаючи на різний колір шкіри, різну національність і засудження знайомих, залишилися разом. Через пару місяців пара одружилася. Незабаром Аманда завагітніла. І так вийшло, що одна з близнючок більше схожа на маму, а інша – на тата. Вони стали відомі всього кілька років тому, коли один з модних журналів розмістив фотографію дівчаток на обкладинці.

 

 

Там же, в журналі, була стаття про життя близнят. Сьогодні сестрам по 13 років. Вони, як і всі діти їхнього віку, ходять до школи і займаються спортом. Друзі близнюків зізнаються, що колір шкіри – це єдине, чим вони відрізняються, але в іншому вони дуже схожі. До речі, генетики стверджують, що подібне явище зустрічається досить рідко. Можливо, саме тому сестри Біггс та їхні батьки стали дуже популярними. Будь ласка, поділіться цією історією зі своїми друзями та родиною.

Advertisements