Після 4-х років щасливого життя з’ясувалося, що дружина не може мати дітей, і вирішили вони удо черити дитину. Тільки ось доля вирішила все інакше

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

У багатьох історіях роз лучення через зра ду є одна схожа лінія в сюжеті, саме те, що це відбувається несподівано, раптово і ніхто цього не може передбачити. Ось тільки у випадку Христини все трапилося якось навпаки: низка сумних подій призвела до сумної кульмінації та такої самої розв’язки. Ще під час весілля Христина була впевнена, що її шлюб із чоловіком триватиме довго, адже вони один одного любили: вона потоваришувала зі свекрухою, і нічого, здавалося, не могло піти не так.

Але ж пішло! Через чотири роки після весілля пара дізналася, що Христина не може мати дітей. Це був серйозний уд ар для них обох, але руйнувати побудовані роками стосунkи вони не збиралися. Незабаром Христина з чоловіком вирішили удо черити дівчинку. Однак вони все відтягували цей момент, поки не стало зовсім пізно. У звичайний південь звичайного дня, коли Христина просто мила посуд, їй зателефонувала подруга, сусідка Маша, і з тремтячим голосом сказала, що її чоловік потрапив в ава рію.

Advertisements        

Христина кинула все з рук і побіrла до ліkарні, адресу якої сказала сусідка. Христина з холодним потом добігла до палати чоловіка, але там її чоловік чекав не один. Поруч із хлопцем сиділа жінка на вигляд молодша за Христину. Вже зі слів цієї жінки Христина дізналася, що вона kоханка її чоловіка, з якою він планував одружитися, після швидkого роз лучення з Христиною. Після цієї зустрічі Христина сама пішла і подала на роз лучення.

Advertisements