Їй було лише 11 років, і її дитина народилася під час власного весілля. Як вони живуть зараз.

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Йдеться про Кордезу Желязкову з Болгарії, яка стала однією з наймолодших мам у світі. У 2009 році Кордезі виповнилося 11 років. Недалеко від своєї школи вона познайомилася з 19-річним хлопцем. Вони почали зустрічатися, і незабаром вона завагітніла.

 

Advertisements        

 

Однак дівчина не відразу дізналася про своє становище… Школярка вважала, що почала набирати вагу через раптовий напад сильного апетиту, завдяки якому вона стала “їсти за двох”. Першою, хто звернув увагу на животик Кордези, була її бабуся Діда. Після розпитувань і тестування все стало очевидно, і родичі дівчини поспішили почати підготовку до весілля з батьком майбутньої дитини.

 

 

Вони хотіли зробити це до пологів. І їм це вдалося. Або, можливо, правильніше сказати, що їм це майже вдалося… Початок триденної весільної церемонії було призначено на 22 жовтня. Торжество пройшло в кращих циганських традиціях, але вже на другий день урочистостей Кордеза відчула нездужання. Її відвезли в лікарню, де через пару годин народилася дівчинка Віолетта. Будь ласка, поділіться цією історією зі своїми друзями та родиною.

Advertisements