Мама думала, що у неї буде одна дитина. Через 7 місяців вона дізналася, що у неї трійня

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Для Женев’єви Нокс вагітність була не зовсім звичайною. Женев’єва “Дженна” Нокс була вражена, коли в 39 років вона легко завагітніла. Але на цьому сюрпризи не закінчилися. Її одноплідна вагітність виявилася багатоплідною. Перша несподіванка виявилася на 20-му тижні вагітності, коли на УЗД лікар раптово замовк. “Вони запитала мене: “Зачекайте, у вас будуть близнюки?” А я відповіла: “Ні, це не так”, – розповідає Нокс TODAY Parents. “Потім я підняла очі і ясно, як божий день, побачила, що там двоє немовлят”.

 

Advertisements        

 

Нокс, вчителька п’ятого класу з Сан-Дієго, Каліфорнія, розповідає TODAY.com що вона відмовилася від сканування шийної складки, або УЗД, протягом першого триместру вагітності. Через свій вік Нокс пройшла ретельне пренатальне тестування. “Всі аналізи крові були нормальними, тому мій лікар запитав мене, чи хочу я подивитися на малюка, і я сказала: “О, звичайно”. Я працював повний робочий день, і це б означало, що візитів до лікарні буде менше”, – згадує Нокс.

 

Нокс зазначає, що вона та її чоловік Кайл, які також є батьками 6-річного сина Ліама, відчували себе “найщасливішими людьми у світі”, коли дізналися, що у них буде не одна дитина. “У мене з’явилася дитина пізніше за інших, і до цього я не знала, чи зможу я взагалі їх мати”, – каже вона. “Ми були нестямі від радості. І, можливо, трохи хвилювалися через те, чи вистачить нам всім місця. Я пам’ятаю, як розповідала Кайлу, що у мене в машині не помістяться 3 автокрісла!”- сказала Нокс.

 

 

Вона навіть не підозрювала, що їм знадобиться фургон. Через дев’ять тижнів Нокси вирішили зробити ультразвукове дослідження в немедичних умовах. Це було зроблено не для діагностичних цілей – вони просто хотіли зробити кілька детальних фотографій, щоб показати їх своїм родинам. Нокс згадує, як фахівець з УЗД продовжував водити паличкою по її животу. Це тривало так довго, що вона почала хвилюватися. “Нарешті він запитав: “На якому терміні ви були, коли дізналися, що у вас двійня?” І я кажу: “О, боже, ви не повірите”, – а потім я розповіла йому, що сталося на 20 – тижневому скануванні”, – каже Нокс. – “Я майже нічого не пам’ятаю про цей момент”.

Advertisements