5 дітей, які потребували родини, були усиновлені люблячою парою.

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Іноді у всіх нас виникає ниюче відчуття, що просто необхідно щось зробити. Це може бути рідкісним явищем або малоймовірним… але це просто потрібно зробити. І іноді це доводиться робити заради інших. Це було 17 грудня о 8: 30 ранку в Рейнольдс-Стейшн, штат Кентуккі, і це був справді великий день для 11-річної Обрі, 10-річної Джейди, 9-річної Преслі, 8-річної Райлін та 4-річної Аддісон. Всі вони були сестрами, всі були одягнені в різдвяні вбрання, і всі вони були лише за кілька кроків від удочеріння однією парою, Джеймсом та Уітні Мезерв.

 

Advertisements        

 

Різдво дійсно настало трохи раніше терміну для всіх учасників. Як сказав одна з дівчаток: “Це найкращий подарунок на світі”. Пара не могла мати біологічних дітей, тому кілька років тому вони вирішили стати прийомними батьками. Вони пройшли 7-тижневий курс, щоб стати прийомними батьками, і протягом кількох років після цього тимчасово приймали та доглядали за кількома дітьми. Якби вони не вдочерили всіх сестер відразу, була велика ймовірність, що вони були б розділені.

 

 

Офіційне усиновлення, яке відбулося перед сотнями родичів та друзів, транслювалося в прямому ефірі в початковій школі, де працює Уітні, щоб усі присутні – як учні, так і вчителі – могли стати свідками важливого моменту. Уітні каже: “Це було те, що ми повинні були робити в житті. Передбачалося, що ми візьмемо на виховання дітей, І Бог дійсно благословив нас цими дітьми”.

 

Джеймс додає: “Тепер ми можемо починати рік з радості і закінчувати його з радістю. Різдвяні дива трапляються. Це сталося тут, це станеться і в інших місцях”. І ця пара не єдині, хто став щасливішим. Старша, Обрі, сказала, що відчуває полегшення і тепер з нетерпінням чекає того, що чекає її в майбутньому. Джейда сказала, що їм більше не потрібно турбуватися про переїзд чи зміну школи.

 

Джейда зізнається: “Приємно знати, що у нас стабільний будинок і ми всіх знаємо”. Незважаючи на те, що Джеймс і Уітні усиновили 5 сестер, вони не перші, кого пара взяла до себе. Раніше в 2019 році вони усиновили брата і сестру, Нору, якій 12 років, і Себастьяна, якому 11 років. Уітні каже: “Є діти, яким потрібна Ваша допомога. І якщо ти відчуваєш, що можеш надати їм хоч якусь підтримку, зроби це. І тепер ми всі – одна велика родина. Одна по-справжньому велика… і особлива… сім’я.”

Advertisements