Каліфорнійська мама, незважаючи ні на що, народжує четверняшек

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Коли справа доходить до народження дітей, сім’я Ферраро просто божеволіє. У наші дні для пересування їм потрібен 12-місний “фургон-монстр”. Насправді, лише для того, щоб прийняти другу вагітність Кеті Ферраро, потрібна була команда з 20 різних медичних працівників.

 

Advertisements        

 

Нерідко жінок, у яких багатоплідність, рано переводять на постільний режим через навантаження на організм матері. Багато хто в такій ситуації проводять більше половини вагітності в лікарні. Але тільки не Кеті. Майже через 31 тиждень Кеті все ще була вдома, виношуючи Моллі, свою однорічну дочку.

Навіть якщо ви перебуваєте на постільному режимі або в лікарні, виношування кількох дітей пов’язане з небезпеками в плані пологів. Часто потрібно вдвічі більше персоналу, щоб впоратися з подвійними пологами. Отже, медична команда Кеті в Sharp Healthcare не знала точного часу чи дати, але вони знали, що повинні бути готові до пологів четверні в будь-який момент.

 

 

Коли Кеті була вагітна на 34 тижні, її команда вирішила призначити кесарів розтин, щоб не ризикувати передчасними пологами. Для цього знадобилося 20 медичних працівників, але Кеті благополучно народила своїх четверняшек – Чарлі, Клер, Генрі і Діллона – без ускладнень.

За іронією долі, третя вагітність Кеті закінчилася народженням близнюків, яких назвали Гас і Ханна. Ви можете слідкувати за родиною Ферраро в Instagram, щоб побачити, що вони роблять сьогодні.

Advertisements