Коли їй було 3 роки, її назвали “найкрасивішою дівчиною у світі”

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Тілан Блондо, маленьку дівчинку з янгольським обличчям, назвали “найкрасивішою дівчинкою в світі”, коли їй було 10 років. Саме так вона виглядає зараз. Патрік Блондо, колишній футболіст, і Вероніка Лубрі – горді батьки чудової дівчини Тілан, яка почала кар’єру моделі в юному віці, але зараз сильно змінилася. Папараці сфотографували дівчину зі своїм коханим. Деякі жінки мріють взяти участь в конкурсі краси і зайняти перше місце. Тілан Блондо досягла великого успіху без необхідності боротися за титул.

 

Advertisements        

 

З раннього віку її чарівного обличчя було достатньо, щоб справити враження на Модельні агентства. Коли їй було всього 10 років, її приголомшливі блакитні очі, довге волосся, пильний погляд і великі губи зробили її “найкрасивішою дівчиною в світі”.

 

“Тілан народилася в квітні 2001 року, і є найстаршою дитиною Вероніки Лубрі та Патріка Блондо, які на цей момент вже перебувають у розлученні. У віці 4 років Тілан підкорила Жана Поля Готьє, який запропонував їй провести презентацію модного одягу і викликав захоплення модельних агентств.

 

Дівчина знялася для журналу Vogue в сюжеті, який викликав багато суперечок в 2010 році. Тема була присвячена дівчатам, які зловживають косметикою і з юних років проявляють гіперсексуальність. Тілан працювала над обкладинками модних журналів Teen Vogue і Jalouse. Чарівна дівчина створює лінію одягу для Eleven Paris після того, як зробила собі ім’я в індустрії моди і краси.

 

Пізніше вона з’являється у фільмі “Красуня і Себастьян”. Через рік її обрали представляти L’oréal, а потім вона з’явилася на обкладинці L’officiel. Тілан Блондо і її новий коханий були помічені на півдні Франції. Юна леді, яка дебютувала в моді ще дитиною, тепер демонструє стрункі, привабливі форми. Як ви думаєте, вона красива? Прокрутіть сторінку вниз, щоб дізнатися більше..

Advertisements