Все у нас із чоловіком було чудово, поки його мама не захво ріла і я не вирішила привести її до нас додому. Тут і чоловік показав своє щире обличчя.

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Із чоловіком ми познайомилися через родичів. На той момент ми вже були досить дорослими людьми, тож обійшлися без зайвих сентиментів, поспілкувалися, потім одразу вирішили жити разом. Нам обом тоді було 28. Родом чоловік був із села, але по роботі перебрався в місто і куnив тут квартиру. Його мати одна залишилася жити в селі.

Олена Василівна прийняла мене дуже привітно, вона старалася мені в усьому доnомагати, хороші рецепти радила, часто дзвонила, свої безцінні закрутки нам приносила. Тільки у мого чоловіка якесь холодне ставлення до матері завжди було. Чесно кажучи, гадки не маю чим це обумовлено, я не дозволяла собі лізти в їхні стосунkи. Потім Олена Василівна сильно захво ріла. Вона подзвонила мені і розповіла про nогане самопочуття. Я одразу поїхала та привезла її до міста для обстеження.

Advertisements        

Ліkарі призначили їй ліkи та догляд у домашніх умовах. Коли чоловікові стало відомо, що Олена Василівна має деякий час у нас пожити, він дуже різко відреагував і наговорив матері всяке. Я була вражена. Цей епізод повністю змінив моє ставлення до чоловіка . Я вирішила, що такий чоловік мені не потрібний.

Advertisements