Батько нашої дочки виступає за рішення дозволити одній зі своїх п’ятерняшок пропустити дошкільний заклад.

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Адам і Даніель Басбі разом зі своєю 8-річною дочкою Блейк і 5-річними малими Райлі, Олівією, Авою, Паркером і Хейзел знімаються в популярному реаліті-шоу “Перехитрені” на телеканалі TLC, яке виходить в п’ятому сезоні. Незважаючи на те, що вони пережили чимало випробувань, перетворившись з сім’ї з трьох осіб в сім’ю з восьми чоловік практично за одну ніч, вони змогли подолати всі труднощі, спираючись один на одного і на свою згуртовану групу рідних і друзів.

 

Advertisements        

Оскільки п’терняшки народилися на 28-му тижні вагітності шляхом кесаревого розтину, батькам довелося кілька місяців їздити у відділення інтенсивної терапії, перш ніж вони нарешті змогли забрати своїх дівчат додому. Як тільки вони привезли їх додому, у подружжя виникли проблеми зі здоров’ям, у тому числі проблеми з зором у їхньої дочки Хейзел.

 

 

Через стан здоров’я Хейзел трохи відстала від своїх сестер, коли прийшов час йти в дитячий сад. Вона пішла у садок останньою, а це означало, що вона навчатиметься в іншому класі, ніж інші діти. Як тільки Басбі впоралися з проблемою зору Хейзел, вона розквітла і швидко приєдналася до своїх сестер у їхньому класі. З тих пір усі дівчата були на одному рівні, коли справа стосувалася навчання. За винятком зухвалої Райлі. Райлі – найактивніша в групі, часто бере на себе роль ватажка зграї.

 

 

Через її впертість у її батьків турбот по горло. Ось чому вони не були здивовані, коли дізналися, що їхня незалежна Райлі показала кращі результати, ніж її сестри, коли прийшов час визначити, до якого класу вони підуть цього року. У той час як середній бал тесту становив 40, Райлі набрала 84 бали.

 

Після довгих роздумів Сім’я Басбі вирішила відправити Райлі в дитячий садок,а решта її сестер пішли до дошкільного закладу. Хоча батьки стикалися з певною негативною реакцією, більшість відгуків були позитивними. Що стосується їхніх ненависників, то Басбі відповіли, що вони не мають наміру стримувати когось зі своїх дітей і що з ними будуть поводитися як з окремими особистостями.

 

Advertisements