У американської пари, яка, як вважалося, не могла завагітніти, через два роки нарешті народилися близнюки і трійнята.

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Познайомтеся з парою, якій сказали, що малоймовірно, що вони коли-небудь зможуть виносити своїх власних дітей, але вони приголомшили лікарів, народивши двійню, а потім трійню два роки по тому, і тепер у них п’ятеро дітей у віці до п’яти років. Надя Шервін (29 років), мама п’яти дітей та штатна онлайн-вчителька з Далласа, штат Техас, США, завжди знала, що хоче бути мамою. Вона та її чоловік Роббі (32 роки) одружилися в 2012 році і почали намагатися народити дитину. Після року безуспішних спроб завагітніти природним шляхом лікар Наді занепокоївся, оскільки вони обоє були фізично підготовленими, молодими та здоровими, і призначив кілька тестів. Американська пара, яка, як вважалося, не могла завагітніти, через два роки народила близнюків і трійню.

 

Advertisements        

З’ясувалося, що у Наді синдром полікістозних яєчників. Навряд чи вона зможе виносити власних дітей. Тому протягом 11 місяців вона приймала пероральні препарати, які не допомагали і викликали у неї сильне нездужання. Врешті-решт, Роббі та Надя вирішили спробувати ін’єкції гормонів і були в захваті, дізнавшись, що її організм добре відреагував, і вона завагітніла протягом місяця.

 

 

На своєму першому УЗД пара була в захваті, дізнавшись, що вони очікують близнюків, Амарі та Кеони, які народилися за допомогою кесаревого розтину в січні 2015 року і важили 5 фунтів 2 унції та 4 фунти 3 унції відповідно. Після народження Амарі і Кеони Надя і Роббі вирішили, що хотіли б мати сестричок для своїх дівчаток. “У нас було сильне і невимовне відчуття, що кожному з цих малюків судилося народитися на цій землі. Ми живемо з впевненістю, що Бог не робить помилок”, – сказала Надя.

Неймовірно, що Надя та Роббі дізналися про свою вагітність протягом місяця і були шоковані на УЗД, виявивши, що очікують не одну дитину, а трьох. Лікарі запропонували їм зробити вибіркову операцію для безпеки Наді під час вагітності, але вони відмовилися, знаючи, що їм судилося народити ще трьох здорових дітей. Міла, Колетт і Ной народилися на терміні 35 тижнів у квітні 2017 року і важили майже по п’ять фунтів кожен.

 

 

Надя і Роббі виховують п’ятьох дітей у віці до п’яти років, і незнайомі люди дуже раді бачити їх, коли вся сім’я збирається куди-небудь разом. Незважаючи на те, що у них дуже багато справ, Надя каже, що вони ніколи не відмовилися б від поповнення, якби випала така можливість.

Advertisements