Ганна разом із колегою Лізою вирушила у відрядження. Але те, що вона дізналася про Лізу, змусило її здригнутися. А виходу не було.

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Компанія Ганни та Лізи відправила їх на підвищення кваліфікації. Ганна залишила чоловіка Олега вдома одного і під час поїздки частенько телефонувала і переписувалася з ним. Тим часом Ліза спілкувалася із двома молодими людьми, які приєдналися до них на одній станції. Увечері Ганна спробувала заснути, але Ліза, її гучний сміх та розмови молодих людей не давали їй цього робити. Раптом Ганна почула, як Ліза просить молодих людей спокусити Ганну та сфотографуватися з нею для доказу.

Дівчина пообіцяла їм гроші, а якщо вони зазнають невдачі, обіцяла заnлатити їм удвічі більше. З розмови стало зрозуміло, що Ліза сподівалася жити в будинку Олега, коли він роз лучиться з Ганною. Ганна була в люті, але вдалася сплячою. Потяг прибув до місця призначення, і Віктор, один із молодих людей, спробував спокусити Ганну. Ганна лише флір тувала з ним, не даючи шансів на nродовження. В останній день Ганна сказала Лізі, що вони з Віктором залишаються у цьому місті, і дала хлопцеві підроблену адресу для зустрічі з нею.

Advertisements        

Насправді ж Ганна сіла в інший поїзд і поїхала додому. Вона чекала на Олега вдома, але не сказала йому про це, вирішила влаштувати kоханому сюрприз. Коли машина Олега приїхала, Ганна побачила, як Ліза підбігла до нього звідкись і, зважаючи на все, показала Олегу фото папірця з адресою, яку Ганна і дала молодому чоловіку, стверджуючи, що та Олега зра дила. За кілька хвилин Ганна побачила, як Олег проганяє Лізу, не вірячи її словам. Чоловік ще не знав, що Ганна чекає на нього вдома, але він так довіряв своїй дружині, що навіть вірити в таку нісенітницю не стала. Ганна відчула сильне полегшення через те, що їхні стосунkи з чоловіком настільки міцні.

Advertisements