Мама встановила рекорд за найшвидшими пологами, народивши в туалеті всього за 27 секунд.

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Матері двох дітей з Великобританії вдалося народити свою третю дочку менш ніж за 1 хвилину, як тільки вона вийшла з ванної. Однак ця жінка була не першою, хто зіткнувся з подібними речами, дві інші її дочки також з’явилися на світ через кілька секунд або хвилин. Прочитайте статтю нижче, щоб дізнатися неймовірну історію Софії Багг!

 

Advertisements        

29-річна Софі Багг, яка втретє стала матір’ю, народила свою третю дитину вдома менш ніж за півхвилини. Все це сталося рано вранці, близько 4 ранку, коли вона була вдома (у Бейсінгстоку, штат Гемпшир) з двома маленькими дівчатками та партнером Крісом. Потім їй знадобилося в туалет, і, коли вона сиділа там і писала повідомлення подрузі, вона помітила, що з нею відбувається щось дивне. Чоловік, з яким вона розмовляла, порадив їй почати тужитися не менше 27 секунд. Жінка в інтерв’ю DailyMail розповіла: “У мене нічого не боліло, і не відійшли води, і я не знала, що повинна була народжувати. Це звучить жорстоко, але я відчула, що мені захотілося випорожнитися”.

 

 

 

Вона докладно розповіла, як все відбувалося: “Я писала повідомлення своїй подрузі і сказала, що погано себе почуваю, потім поклала телефон і встала з сидіння унітазу. Коли я спробував встати, моє тіло просигналило, що мені потрібно спорожнитися. Я сіла і почала тужитися, але зрозумів, що те, що виходить, виходить не ззаду мене!

 

Зрозумівши, що ось-ось почнуться пологи, вона покликала на допомогу свого партнера: “Я просунула руки між ніг, а її головка вже повністю висунулася назовні. Я закричала своєму партнеру, щоб він прийшов і допоміг мені, я спробувала вийти з ванної кімнати і спуститися по сходах, я почала тужитися ще, і вона вийшла!”

 

 

Щодо пологів, які тривали лише кілька секунд (27), Софі зазначила: “Це було неймовірно швидко! У якийсь момент я писала повідомлення своїй подрузі, поки була в туалеті, і через кілька секунд вже тримала дитину на руках!”

 

Також про швидкість, з якою відбулися її треті пологи, щаслива мати повідомила, згідно з “DailyMail”, наступне: “Я кликала Кріса, коли вже показалася головка, але у мене було достатньо сил, через що я відчувала себе героїнею “Титаніка”, яка плакала кликаючи на допомогу, але її не почули… Я подивилася на нього і сказала: “Ти повинен розібратися з іншим!” Він змінився в обличчі, але поговорив з фельдшерами, і все сталося швидко”.

 

Третя дочка Софі, яку назвали Міллі, залишалася в плаценті протягом 12 хвилин, поки не прибули медики швидкої допомоги. Пізніше дівчинці перерізали пуповину, і мати, і дочка були доставлені в лікарню в хорошому стані.

 

Вона не соромилася демонструвати свою радість з приводу того, що її був поруч з нею при народженні їхньої третьої дитини: “З Міллі це був дійсно приємний досвід. Кріс-батько моїх трьох дітей, але те, що він допоміг мені народити Міллі, зблизило нас. Були тільки я, він і діти, тому я відчувала себе особливою…я рада, що не вийшла подихати свіжим повітрям. Я б народила свою дитину у власному саду.”

 

Софі Багг розповіла, згідно “nationalworld.com”, що при народженні однієї з двох старших дочок події розвивалися ще швидше, ніж за 27 секунд. Наприклад, Пейдж (якій зараз 8 років) з’явилася на світ за рекордні терміни, за 12 секунд: “З моєю першою дитиною це був справжній досвід – ви не очікуєте чогось подібного від своїх перших пологів, коли ви вдома в чистоті і простоті і в кінцевому підсумку народжуєте дитину”.

 

 

А її другі пологи тривали менше 30 хвилин (26 хвилин), але в цій ситуації її завчасно доставили до лікарні, і пологи були штучними: “З моєю другою дитиною лікарі були стурбовані, тому що мої перші пологи були такими швидкими, вони завчасно поклали мене у лікарню, що стало для мене полегшенням”.

 

Розповідаючи про свій досвід, молода мати трьох дітей заявила, що їй пощастило народити швидко і без ускладнень: “Я чула історії і знаю людей, у яких пологи тривали 72 години, і навіть не можу уявити, що вони робили! Я ніколи такого не відчувала – мої найдовші пологи тривали 26 хвилин, і я народила трьох дітей. Мені шкода людей, у яких були довгі пологи!”

Advertisements