Як росли шестеро дітей з родини Вілсонів: сьогодні їм по тридцять п’ять роківц.

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Як росли шестеро дітей у родині Вілсонів? У свої 35 років вони зазнали значних змін. Вона перетворилася на матір-героїню. Всі були приголомшені. Це була третя жінка, у якої з’явилося так багато дітей. Кожен з новонароджених важив всього 300 грамів, що робило їх неймовірно крихітними.

 

Advertisements        

 

Незважаючи на свій мініатюрний розмір, всі новонароджені, на щастя, були здорові. Найдивовижнішим було те, що новонароджені не були близнюками. Мати-героїня, якій в даний час 68 років, прославилася в той момент, коли народила шістьох дівчаток. Молодші сестри були чарівні, мініатюрні і карколомні.

 

 

Мати дівчаток з гордістю розповіла свою історію, стверджуючи, що її дочки важили не більше пакетика цукру. Далі вона сказала, що всі підтримували їх, а її друзі ходили до церкви і молилися за них. Для неї це був дійсно важкий період. Жінка та її чоловік щодня витрачали багато грошей на годування своїх немовлят.

 

Хлопці зараз цілком задоволені і пишаються собою. Маленькі леді значно виросли і змінилися. Після закінчення середньої школи чарівні дівчата продовжили навчання в коледжах і університетах. У кожної з них є своя сім’я, і вони вже всі заміжні.

Advertisements