П’ять років тому на світ з’явилася дівчинка з приголомшливими очима. Як вона виглядає зараз.

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Вона народилася п’ять років тому, і її очі тоді підкорили всю земну кулю. Ми розповімо вам, від кого мала успадкувала свою незвичайну зовнішність, а також як Софія виглядає зараз. Коли дивишся на цю сім’ю, швидко розумієш, що вона інтернаціональна: у обох батьків цікава зовнішність. Привабливість батька сімейства, високого, світловолосого, блакитноокого, з прямим вузьким носом і тонкими губами, контрастує з красою його коханої. У неї чорне волосся, смаглява шкіра, карі очі, повні губи, і вона носить хіджаб, що вказує на приналежність до східної культури. Мабуть, батьківщиною жінки є Малайзія. Через два роки після весілля в шведській лікарні народилася їхня перша дочка. Дівчинку назвали Джаха Софія. Софія успадкувала від своїх батьків все найкраще в зовнішності. У неї гарне обличчя, ніс і губи, але найбільше виділяються великі очі. Вії у неї особливо гарні і дуже густі. А очі завжди захоплювали інтернет-користувачів. Батьки виклали в інтернет фотографію свого малятка, і це стало предметом загального обговорення.

 

Advertisements        

 

Коментатори захопилися красою новонародженої і передрекли, що вона стане актрисою або моделлю. Більш того, дівчина вже зловила першу хвилю популярності: у неї понад 7000 передплатників на її каналі YouTube і майже 70 000 в Instagram. Шанувальників мало б бути ще більше, але попередній аккаунт дівчинки зламали, і довелося створювати новий. Софії зараз майже 8 років. Дівчинка вже взяла участь у фотосесії для місцевого журналу і активно рекламує речі від рекламодавців в Instagram. Вона з ентузіазмом позує перед камерою і з задоволенням знімає короткі відеоролики зі своєю сестрою Амірою.

 

 

Вони живуть в Стокгольмі і діляться в мережі своїм звичайним життям, але саме цей контент подобається їх передплатникам. У цієї красуні звичайне дитинство. Дівчинка малює картини, розповідає вірші, ходить на гірки, спостерігає за тваринами і вчиться писати. Коли її мама публікує фотографії в Інтернеті, всі відзначають, яка Джаха красива, навіть відео, де вона обідає або просто відповідає на питання своєї матері, захоплюють серця людей. Коли такі діти ще й талановиті, вони миттєво завойовують серця глядачів. В результаті у Джахи є всі шанси стати відомою.

Advertisements