Вона дуже хотіла четверту диниту і зрештою народила четвернят

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Подружня пара з Техасу, яка чекала цього літа народження четвертої і останньої дитини, замість цього прийняла в свою сім’ю чотирьох малюків. Незважаючи на те, що Хаглери планували народити ще одну дитину, вони погоджуються, що четвернята змінили їхнє життя на краще. 39-річна Габі Хаглер та 50-річний Патрік Хаглер виявили, що очікують не одного, а чотирьох дітей на 12-тижневому УЗД. Пара сказала, що вони були в “повному шоці” від цієї новини, але після того, як вони раніше пережили викидень, вони були схвильовані зустріччю зі своїми райдужними малюками. Пара одружилася в 2018 році, і у них є діти Пакстон, 12 років, і Каллі, 13 років.

 

Advertisements        

 

Незабаром у пари з’явилася їхня перша спільна дитина, Семмі, якому майже 3 роки. Габі та Патрік вирішили спробувати народити ще одну дитину, але зіткнулися з труднощами. Незважаючи на невдачу, вони вирішили спробувати ще раз. Патрік сказав: “Ми вирішили, що зробимо ще один крок. У нас буде ще одна дитина, четверта. Ми були абсолютно шоковані, коли дізналися, що Габі чекає на чотирьох, коли вона пішла на УЗД на дванадцятому тижні вагітності.” Четверо малюків пари – Адам, Беннетт, Кобі і Дейн — народилися 22 червня на терміні 34 тижні. Оскільки діти народилися недоношеними, наступні пару днів перебували у двох окремих відділеннях інтенсивної терапії, а потім усіх братів перевели до відділення інтенсивної терапії середнього рівня, після чого їх досить швидко відпустили додому. Так що з малюками все в порядку.

 

 

Четверняшки змінили життя родини на краще. Патрік сказав: “Це, безумовно, змінило наше життя і трохи налякало, тому що у нас були фінансові плани щодо однієї дитини, і це навіть вимагало певного планування та роздумів про те, як ми будемо справлятися зараз. Це повністю підірвало весь фінансовий план, але з цим можна впоратися. Просто спочатку це трохи лякає.” Він додав: “Я думаю, що діти стали справжнім оплотом для нашої родини, тому що ми змішана сім’я. Пакстон-мій син від інших стосунків. Каллі-дочка Габі від інших стосунків. Семмі-наша спільна дитина, і тому малюки по-справжньому згуртували нас всіх разом. А те, що старші діти можуть брати участь у житті сім’ї та допомагати з малюками, справді зміцнює динаміку сім’ї”.

Advertisements