Пара не планувала ставати прийомними батьками, а потім усиновила 9 братів та сестер.

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Ідея усиновлення вперше прийшла в голову, коли Майку й Террі було важко розлучитися з їхньої прийомною дитиною Коргеном. «Коли ми прийняли Коргена, просто закохалися в нього, я знала, що не зможу його відпустити. Ми дізналися, що у нього народилася маленька сестричка, і щоб усиновити одну дитину — вони намагаються тримати групи братів і сестер разом — ми вирішили продовжити усиновлення».

 

Advertisements        

Невдовзі після того, як маленького Коргена та його сестру Гейзлі усиновили Хоторни, сім’я опинилася в центрі виховання групи з трьох братів і сестер. «Коли ми почали виховувати їх, ми думали, що їх було лише троє», — пояснила Террі. «Потім ми дізналися, що їх було п’ять, а потім ми дізналися, що є молодший брат — шість — і потім вони просто продовжували рости». Зрештою Хоторни всиновили цю групу з семи братів і сестер, довівши їх кількість до дев’яти. Сім братів і сестер стали Хоторнами офіційно у грудні 2018 року. Незважаючи на те, що Террі та її чоловік дуже задоволені своїм рішенням, доглядати за дев’ятьма дітьми – вимагає дуже багато сил.

 

«Я не маю вихідних. Коли мені погано, будинок розвалюється. Якщо я не прибираю кімнати щодня… протягом двох днів ви не побачите килими», — сказала Террі. Але пара була рада піти на цей компроміс. «Почувши їхні історії, я був здивований, в такому юномувіці вони дійсно змінили моє життя і змусили мене зрозуміти, наскільки я щаслий і благословенний». Відтоді як вони усиновили прийомних дітей, життя Хоторнів дуже змінилося. Одна з їхніх дітей ніколи раніше не спала в ліжку, поки їх не прийняли в сім’ю. Ще один із їхніх усиновлених дітей зізнався, що постійно хвилюватиметься, чи буде їжа на столі чи ні.

 

«Вони бачили стільки нехтування, фізичного насильства, словесної образи, недоїдання. Ці діти не просили поставити їх у ситуації, в які вони потрапили. Це не провина дітей. Вони не винні, що народилися в такому сімейному стилі життя», – сказала Террі. Мабуть, це дивно, коли ти можеш так змінити життя людей. Хоторни – чудовий тому приклад. Сподіваюся, їхня історія надихне інших почати усиновлювати дітей.

 

Дивіться нижче, щоб дізнатися більше про зростаючу сім’ю Хоторнів! У світі так багато чудових дітей, які не мають сім’ї, яку можна назвати своєю. Навіть незважаючи на зусилля агентств патронатної опіки та усиновлення, щоб допомогти знайти цим дітям постійні чи принаймні тимчасові домівки, це все ще є складним завданням. Не кожен готовий або не має фінансових можливостей для усиновлення чи виховання дитини, навіть якщо це те, чого вони дійсно хочуть.

 

Крім того, є такі пари, як Террі та Майк Хоторн, які роками виховували дітей і допомагали їм, але ніколи не були повністю налаштовані на усиновлення. За останні п’ять років їхнього 40-річного шлюбу вони не лише мали дитячий садок, але й виховували близько 80 дітей, а також виховували своїх чотирьох біологічних дітей і надавали тимчасове житло іноземним студентам за обміном. Але зрештою вони вирішили додати в цю суміш усиновлення. Їхня сім’я з шести чоловік нещодавно стала сім’єю з 15!

 

 

Advertisements