Одного разу свекруха вийшла з ванної з вимитим і загорнутим у рушник волоссям і почала розчісувати їх, волосся почало випадати. Я жа хнулася.

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Так вийшло, що моя свекруха жила досить далеко від нас – приблизно за 4 години їзди. Кожні два тижні вони зі свекром приїжджали до нас і зазвичай залишалися на ніч. Щоразу, коли вони приїжджали, обов’язково приймали ванну. Я не могла зрозуміти, чому їм так вже потрібно приймати ванну відразу після приїзду.

 

Advertisements        

Виявилося, що свекруха просто хотіла частіше користуватися моїми засобами для ванни. Їй подобалися мої шампуні та м’які мочалки, які мені тепер доводилося ховати перед їхніми візитами. Я багато років працювала перукарем, тому у мене була велика колекція професійних засобів для догляду за волоссям. Моя свекруха не знала, якими засобами користуватися, але сподівалася, що їхнє застосування покращить стан її волосся. Якось, після того, як вона прийняла ванну, вийшла, загорнута в рушник, з вимитим волоссям.

 

Вона встала перед дзеркалом і почала розчісувати їх, але волосся почало випадати. Я відразу дізналася запах свого крему для депіляції. Я посварила її за те, що вона не читає етикетки перед використанням засобів, пояснивши, як небезпечно це могло бути, якби використаний засіб виявився чимось ще шкідливішим. Їй вдалося уникнути облисіння, але зрештою вона вимушено зробила коротку стрижку. Після цього випадку вони перестали приймати душ після прибуття. Хоча мені було шкода, що так сталося, я сподівалася, що це навчить її бути обережнішою в майбутньому.

Advertisements