Валера дуже змінився за ці роки, але Таня все одно впізнала його грубий голос. Невдовзі вони зрозуміли, що ця зустріч була не виnадковою.

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Якось пізно ввечері Таня поверталася з роботи, несучи важку сумку із продуктами. Коли вона йшла тротуаром, хтось раптом вихопив у неї сумку і почав грубо розмовляти. Таня дізналася в цьому голосі Валерку – свого колишнього однокласника та перше кохання. Він змінився за ці роки, став більш презентабельним та доглянутим, але голос залишився незмінним. Валерка налякав Таню своєю витівкою, але вибачився і запропонував прогулятися, адже вони не бачилися вісімнадцять років .

 

Advertisements        

Вони згадували свій юнацький роман, сповнений ревнощів та сильних емоцій. Батьки згодом втомилися від їхніх бурхливих стосунків і запропонували їм одружитися, але життя розвело їх різними дорогами. Таня та Валерка навчалися в одному інституті, але хлопець не довчився і в результаті був призваний на службу. Їхнє листування зійшло нанівець, і Таня віддалилася від нього остаточно, вийшовши заміж за іншого чоловіка і переїхавши до сусіднього міста. Пізніше Таня розлучилася з невірним чоловіком і повернулася до рідного міста, але так і не побачила Валерку. Чоловік теж пережив невдалий шлюб та відкрив невеликий бізнес у їхньому районному центрі.

 

Після їхнього несподіваного возз’єднання Таня розплакалася, згадуючи ніжні листи Валерки у минулому. Вона відчула, що в її душі тліє вогник їхнього колишнього кохання, і вирішила спробувати подзвонити на міський телефон дідуся Валерки, сподіваючись ще раз поговорити з ним. На подив, на дзвінок відповів сам Валера, і вони домовилися зустрітися. Таня і Валера незабаром виявили, що їхня випадкова зустріч не була випадковою, і вирішили відродити своє кохання. Вони зрозуміли, що дійсно створені один для одного, і більше ніколи не розлучалися, тримаючись за надану їм долею можливість возз’єднатися та прожити життя разом.

Advertisements