Зустрівши своє шкільне kохання, Вікторія вирішила піти від чоловіка. Але незабаром вона зрозуміла всю дурість свого рішення.

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Вікторія робила покупки у супермаркеті зі своїм сином Андрієм, коли раптом дізналася знайоме обличчя зі шкільних часів. Це був Дмитро – її перше кохання, і він пильно дивився на неї. Після обміну люб’язностями він дав їй свою візитну картку та попросив зателефонувати йому, щоб вони могли зустрітися та поговорити. Протягом наступних кількох днів вони зустрічалися та згадували старі часи.

 

Advertisements        

Вікторія почала відчувати себе затиснутою у своєму нинішньому житті з чоловіком Ігорем, за якого вона вийшла заміж швидше за розрахунком, ніж за коханням, та їхнім сином Андрієм, який, здавалося, віддалявся від неї з кожним роком. Тим часом Дмитро, здавалося, став успішним бізнесменом із дружиною та двома доньками. Коли Вікторія почала проводити більше часу з Дмитром, у них почався бурхливий роман. Дмитро запропонував їм із Вікторією залишити своїх партнерів та почати нове життя разом. Вікторія вагалася, але погодилася залишити Ігоря та переїхати до Дмитра. Однак, коли вона повідомила про це сина Андрія, він відмовився їхати з нею і вважав за краще залишитися з батьком.

 

І ось коли Вікторія почала жити із Дмитром, вона почала помічати його одержимість грошима. Він торгувався за кожну копійку і завжди говорив про своє багатство. Вона також зрозуміла, що Дмитро сильно змінився з того часу, як вони навчалися у школі, і у них більше немає нічого спільного. Вікторія зрозуміла, що припустилася помилки, і вирішила піти від Дмитра. Водночас вона не хотіла повертатися до свого чоловіка Ігоря, бо більше не любила його. Вона поїхала до матері та зателефонувала синові, щоб той приїхав і залишився з нею. Вікторія зрозуміла, що не можна повернути час назад і не можна вже надолужити всі втрачені можливості.

Advertisements