Минулого тижня у мене був день народ ження, і я вирішила відсвяткувати його вдома, запросивши тільки свекруху та маму. Свекруха подарувала мені гарний набір косметики та подарунковий сертифікат на масаж. Однак, коли я відкрила конверт від мами, я дуже засмутилася.

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Минулого тижня у мене був день народ ження, і я вирішила відсвяткувати його вдома, запросивши тільки свекруху та маму. Свекруха подарувала мені гарний набір косметики та подарунковий сертифікат на масаж. Однак, коли я відкрила конверт від мами, я дуже засмутилася. П’ятнадцять років тому мама поїхала до Іспанії на заробітки. Я тоді тільки перейшла до 9-го класу і жила у бабусі. Хоча ми мали достатньо грошей на основні потреби, мені завжди здавалося, що мама поїхала до Іспанії, щоб знайти собі нового чоловіка, а не заробити на життя, як вона говорила.

Мама могла приїжджати в гості лише двічі на рік, але завжди привозила мені подарунки – сукні, косметику та інші «жіночі радощі». Проте вона ніколи не цікавилася моїм життям і досягненнями. Навіть коли я закінчила школу із золотою медаллю, вона просто сказала “вітаю” по телефону. Минулого року моя мама вийшла заміж за українця та вирішила повернутися до України. Вони з чоловіком куnили розкішну двоповерхову квартиру в новобудові, а я, мій чоловік та наші діти, як і раніше, живемо у старій квартирі моєї бабусі.

Advertisements        

Ми ледве вміщаємось у двох кімнатах, і нам потрібно робити ремонт чи куnувати нову квартиру. Моя мати та вітчим забули про мене та дітей, хоча ми живемо в одному місті. Вітчим холодно ставиться до моїх дітей і навіть не прийшов на мій день народ ження. Якщо моя мати і думала, що зможе компенсувати нестачу уваги грошима, то вона могла б дати більшу су му. Натомість на мій день народ ження мама віддала мені лише 100 євро та шоколадку. Я не хочу здатися меркантильною, але мені здається, що моя мама – егоїстка. Вона забуває про власну доньку та онуків, живучи тільки заради свого задоволення.

Advertisements