Олена була здивована, коли незнайомий парубок на порозі сказав, що прийшов до її дочки. Але найцікавіше почалося тоді, коли донька повернулася з університету і не розуміла, ким був цей хлопець.

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Олена Володимирівна метушилася на кухні, чекаючи на повернення з університету своєї доньки Наталії. Якраз у той час, коли донька закінчувала пари, пролунав дзвінок у двері. Олена кинулась у передпокій і побачила на порозі парубка з коробкою торта та букетом. Молодий чоловік представився Дмитром і сказав, що прийшов за Наталею.

 

Advertisements        

Проте Олена Володимирівна повідомила його, що Наталка ще не повернулася із занять. Потім вона запросила Дмитра увійти і була приємно вражена його добрим жестом. Вони сіли за стіл, побалакали за пирогом і чаєм, але коли Наталя повернулася, вона не знала, хто такий Дмитро. Подумавши, що це незнайомець, Олена хотіла вже викликати поліцію, але ситуація швидко прояснилася, коли Дмитро пред’явив паспорт і пояснив, що мав зайти до Наталі – їхньої сусідки.

 

Після з’ясування непорозуміння чаювання продовжилося, і Дмитро навіть запропонував підвезти Наталю до бібліотеки. У наступні кілька днів Наталя почала частіше думати про Дмитра. Врешті-решт вона знову зустріла його, і він зізнався, що закохався в неї. Наталя спочатку відкидала його, вважаючи це за насерйозне почуття, але не могла викинути його з голови. Одного вечора вона побачила його на міському святі, і вони танцювали разом, поки якийсь п’яний чоловік не спробував відтягнути її. Дмитро втрутився і бився з п’яним чоловіком, що призвело до його арешту. Наступного дня Наталя прийшла до Дмитра та вибачилася за те, що він опинився в поліції через неї. Дмитро запевнив її, що вона йому не байдужа і що він її любить. Наталя зрозуміла, що теж відчуває до нього почуття, і після деякої паперової тяганини в поліцейській дільниці вони почали зустрічатися.

Advertisements