Теща зателефонувала і попросила прописати її молодшу дочку Василину в моїй квартирі, щоб вона могла відвідувати приватну школу. Я їй відмовив.

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Я народився у маленькому містечку і у двадцять років вирішив переїхати до столиці, щоби побудувати кар’єру. Зараз я добре заробляю, маю власну двокімнатну квартиру та одружений на моїй гарній та добрій дружині Наталі. Ми були дуже раді, коли кілька днів тому Наталя повідомила мені довгоочікувану новину про те, що вона вагітна.

 

Advertisements        

Вчора зателефонувала теща і попросила прописати її молодшу дочку, Василину, у моїй квартирі, щоб вона могла відвідувати приватну школу. Я сумнівався, чи погоджуватися, адже ми чекаємо на дитину і нам потрібні обидві кімнати. Після довгих роздумів вирішив відмовити тещі. Я поговорив про це з Наталею, і вона була засмучена тим, що я відмовлявся допомогти. Ми посварилися, бо вона пообіцяла, що її сестра не претендуватиме на мою квартиру, але я все одно турбувався про майбутнє.

 

Я багато працював, щоб заробити на цю квартиру і не хотів ризикувати нею. Я сподівався, що Наталя зрозуміє мене, і ми зможемо помиритися. Не думаю, що ця тема може стати причиною серйозної сварки між мною та моєю вагітною дружиною. Важливо думати про завтрашній день, тим більше, що у нас скоро народиться дитина. Я не хочу ризикувати її комфортом та благополуччям заради навчання сестри Наталії. Сподіваюся, дружина скоро мене зрозуміє, і ми продовжимо жити спокійно у своєму домі.

Advertisements