З’ясувавши, що Тетяна стільки часу обкрадала фірму, я взяла всі звіти та побігла до директора.

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Я була в захваті, коли після закінчення університету знайшла роботу бухгалтера у невеликій компанії. Колектив був чудовий, а офіс зручно розташований поряд із моїм будинком. Я працювала з понеділка по п’ятницю, з десятої до восьмої години, і насолоджувалася кожною хвилиною свого робочого дня. Якось я збиралася йти, а Тетяна, моя колега, була ще в офісі і нікуди, як мені здавалося, не збиралася.

 

Advertisements        

Коли в офісі залишилися тільки я, Тетяна та ще 2 співробітники, прийшла інша жінка, і вони почали шепотітися одна з одною. Вже за кілька хвилин я зрозуміла, що щось не так. Наступного дня я перевірила документацію та виявила, що Тетяна підробила звіти, перевівши невелику суму грошей на свій власний рахунок. Я була дуже стурбована цим і вирішила переглянути звіти за попередні місяці.

 

Я зрозуміла, що Тетяна щомісяця обкрадала компанію, переказуючи невеликі суми на свій рахунок. Я вирішила, що треба щось робити , зібрала всі документи та пішла до директора. Я все йому пояснила та показала звіти. Він був приголомшений і подякував мені за те, що я звернула на це увагу. Він навіть не підозрював, що Тетяна краде у компанії. Наступного дня Тетяну було звільнено, і я не шкодую, що повідомила про неї начальнику. Вона заслужила покарання за свої дії, і я вчинила правильно, розповівши про це.

Advertisements