Коли я познайомилася з Дімою, у нас спочатку було все, як у казці. Все стало nогано, коли повернулися з відпустки, і він вимагав від мене ЦЕ.

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

З чоловіком я роз лучилася кілька років тому. Ми маємо доньку, якій 15 років, нас багато чого пов’язувало, але більше жити разом було просто нестерпно. А потім він мені сам зізнався, що має іншу сім’ю. Ми вирішили спокійно та без сkандалів розійтися. Після нього я не дуже шукала собі чоловіка, бо якось розчарувалася в чоловіках. Попадалися якісь див ні, незрозумілі, у кожному я одразу знаходила якийсь мінус. Але одного разу я зустріла Діму. Він був зовсім іншою людиною.

Діма такий дбайливий, все для мене робить і приходить щоразу з великим букетом квітів, а якщо в гості заходить, то обов’язково щось смачне приносить. І я все думала, а в чому каверза, він же просто ідеальний. Єдине, що просив Діма – це домашня їжа. У кафе та ресторанах – це не домашня, а йому так не вистачало жіночої руки. Продукти він купував сам, а я з великою насолодою все готувала для нього. А влітку Діма запропонував поїхати на море, сам купив квитки, забронював нам готель.

Advertisements        

Відпустка пройшла просто чудово. Ми щодня купалися, грілися в лазні, ходили ресторанами. Це була така відпустка, яку я вже точно не забуду. Під кінець відпочинку Діма став якийсь нер вовий: можливо, у нього вже закінчувалися гроші. Ми повернулися додому, і Діма так змінився … Рідше бачився зі мною, був вічно чимось незадоволений. А потім він мене прямо запитав: ”А ти коли половину грошей за відпустку віддаватимеш?” Ось такого я не очікувала … зазвичай, коли чоловік кличе, то значить, все буде за його рахунок, але виявилося, що Діма був іншої думки. Ось я і знайшла той самий каверз.

Advertisements