Я вийшла заміж за Олега майже два роки тому, і він запропонував нам пожити з його мамою у її просторій квартирі, бо вона жила сама. Невдовзі я почала жалкувати про це рішення.

ВСЕ ОСТАЛЬНОЕ
Advertisements        

Я вийшла заміж за Олега майже два роки тому, і він запропонував нам пожити з його мамою у її просторій квартирі, бо вона жила сама. Хоча ми добре ладнаємо з його матір’ю, я починаю шкодувати про це рішення.

Старша сестра Олега, Людмила, вийшла заміж три роки тому і мешкає по сусідству з чоловіком та маленьким сином.

Advertisements        

Вони завжди, на всі свята приходять до нас додому, навіть якщо вони мають власну квартиру. Вони їдять нашу їжу, годинами дивляться телевізор і користуються нашими речами, навіть не питаючи дозволу.

 

Іноді вони навіть очікують, що ми нагодуємо їх вечерею. Це стало настільки частим, що стало майже рутиною, і я відчуваю, що вони користуються мною.

Я намагалася поговорити про це з Олегом, але він не знає, як вчинити в цій ситуації, не засмутивши свою родину.

Свекруха вважає, що золовка з її сім’єю можуть ставитись до нашого будинку як до свого, а сестра Олега вважає, що можна їсти нашу їжу, нічого не вносячи.

 

Я також турбуюсь і про наші фінанси. Продукти дорогі, а ми заробляємо відносно мало, тому мені здається, що нам не потрібно утримувати ще одну сім’ю. Але водночас я не хочу кривдити рідних, просячи їх не приїжджати.

Я не знаю, як поговорити про це зі свекрухою, не зачепивши її почуттів, і я не хочу створювати напруженості між нами.

Ще я боюся, що якщо я щось не так скажу, сестра чоловіка може розсердитися і взагалі відмовиться приходити до нас.

Це важка ситуація, і я не впевнена, як краще вчинити.

Advertisements