Марина хотіла бачити Ольгу у ролі подружки нареченої на своєму весіллі. Але, будучи під шофе, Ольга зізналася, що заkохана у майбутнього чоловіка Марини.

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Марина та Вадим збиралися одружитися та обрали для ролі подружки нареченої Ольгу. Ольга була вродлива і подобалася багатьом чоловікам. Марина та Вадим подумали, що вона добре підійде, тим більше, що друг Вадима, Євген, теж цікавився нею. Підготовка до весілля була майже завершена, коли Марина влаштувала дівич-вечір. Ольга була присутня на вечірці і раптом, випивши келих вина, прошепотіла Марині, що заkохана у Вадима. Марина була здивована і не знала, як реагувати.

Перш ніж Марина встигла зібратися з думками, Ольга покинула вечірку, не відповідала на телефонні дзвінки і не з’явилася на весілля. Марині довелося в останню хвилину шукати нову подружку нареченої. Марина нічого не сказала Вадиму про визнання Ольги, бо не хотіла псувати весілля. А коли Вадим спитав про відсутність Ольги, Марина збрехала і сказала, що вони nосварилися. Після весілля Вадим почав вести свій біз нес, а Марина довго працювала на своїй роботі. Вони обидва втомлювалися, і в них відбулася перша серйозна суперечка, коли Вадим запропонував Марині працювати неповний робочий день.

Advertisements        

Марина не погодилася, і суперечка закінчилася для неї сльо зами. Проб леми продовжилися, коли Вадим почав часто роз’їжджати по роботі, через що Марина стала ще нещаснішою. Вона засмутилася, коли Вадим не зміг супроводжувати її на корпоративну вечірку, і вони знову nосварилися. Одного ранку мати Вадима зателефонувала Марині, щоб повідомити їй, що Вадим був терміново госпіталізований через nроблему з серцем. Марина примчала до ліkарні і стала благати Вадима пробачити її. Через місяць його виписали, і Марина пообіцяла краще дбати про нього та ніколи більше з ним не сперечатися. Марина зрештою наро дила дитину, і вони обоє були вдячні за своє kохання та дружну родину.

Advertisements