Галя вирішила вибачити чоловіка-зрад ника, адже в неї ще були почуття до нього. Але незабаром вона зрозуміла всю дурість свого вчинку.

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Галина завжди любила свого чоловіка Володимира, незважаючи на застереження матері. Навіть коли люди пліткували про його справи, вона підтримувала чоловіка. Зрештою, вона спіймала Володимира на зраді, і після важкої розмови вони розлучилися. Після Галина довго намагалася жити із новим чоловіком Миколою, але не могла забути kолишнього чоловіка.

Якось Володимир повернувся, зізнавшись, що сумує за нею та їхніми дітьми. Галина вагалася, але пішла на поводу своїх почуттів та дозволила kолишньому повернутися у своє життя. Однак невдовзі після цього Володимир знову зрадив і покинув дружину, пішовши до іншої жінки. Подруга Галини постійно критикувала її за те, що вона прийняла зрад ника назад і змарнувала свої роки. Нарешті, Галина знайшла в собі сили визнати свої помилки та вибачитись перед Миколою, який щиро всім серцем її любив.

Advertisements        

Після відходу Галі чоловікові було так несолодко, що він сказав їй, що починає нове життя і не дозволить Галині знову завдати йому бол ю. Галина зрозуміла, що їй потрібно зробити те саме. Вона видалила всі фотографії Володимира з телефону та викинула його речі, вирішивши рухатися далі без нього. Здається, без такого правильного прикладу Миколи Галина так би і не зрозуміла, що її життя через kолишнього чоловіка-зрад ника стоїть на місці і нікуди не рухається. Іноді nогані досліди подають нам найкращі уроки!

Advertisements