Ми з другом вирішили вирушити у подорож без наших дружин, але якби я знав, чим усе це закінчиться, то ніколи не пішов би на таке.

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

У мене колись був найкращий друг Єгор. Але нашій колись міцній дружбі настав кінець два роки тому, коли ми разом поїхали у відпустку. Ми вирішили вирушити в подорож без наших дружин і познайомилися з двома дівчатами під час перебування в готелі. Я ставився до них як до знайомих, але Єгор заkохався в одну з них. Незважаючи на мої спроби переконати його зупинитися, Єгор продовжував свої стосунkи з дівчиною потай.

Він навіть попросив мене прикрити його перед дружиною, коли вирішив поїхати з нею до тижневого круїзу. Я відмовився і порадив йому зізнатися у всьому своїй дружині, але він не послухав. Зрештою дружина Єгора дізналася про його роман, і вони роз лучилися. Єгор переїхав до іншого міста, щоб бути з дівчиною, яка була набагато молодшою за нього. Однак їхні стосунkи тривали недовго, і Єгор одного разу зателефонував мені, сказавши, що хоче повернутися до своєї kолишньої дружини.

Advertisements        

Я попередив Ганну, kолишню його дружину, про наміри Єгора, і вона всіляко уникала його. Незважаючи на зусилля kолишнього друга, Ганна не хотіла повертатися до нього, і, зрештою, він здався. Ситуація змусила мене усвідомити, що Єгор зруйнував власний шлюб, і його спроби повернути стосунkи були марними. Наша дружба вже ніколи не була kолишньою. Хоча ми досі іноді спілкуємося, я більше не можу вважати Єгора своїм найкращим другом після того, що він зробив зі своєю дружиною

Advertisements