Ми з чоловіком готувалися до зустрічі зі своєю майбутньою невісткою. Але коли двері відчинилися, ми трохи свідомість не втра тили.

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Ми з чоловіком хвилювалися, тому що ми мали зустрітися з майбутньою нареченою нашого сина. Рано-вранці чоловік вирушив у продуктовий магазин, а я прибирала і накривала стіл. Нашому синові було вже 24 роки, і ми турбувалися, що він не знайде відповідну дружину. Однак, коли молодята прийшли, ми були здивовані , побачивши, що спочатку увійшла маленька п’ятирічна дівчинка з незвичайною зовнішністю, а потім наш син та його наречена.

 

Advertisements        

Спочатку я була розчарована тим, що наш син одружується на жінці з дитиною від попередніх стосунків, але вирішила поки що мовчати. Під час вечері наречена нашого сина зверталася до нас на “ти” і навіть критикувала мою їжу. Потім вона повідомила, що вони житимуть з нами, і чекала, що ми змінимо свої звички харчування, щоби відповідати її раціону. У міру продовження вечора напруга наростала, і наречена нашого сина відмовилася допомогти мені з брудним посудом.

 

Її поведінка щодо нашої майбутньої внучки також викликала занепокоєння. Зрештою, мій чоловік вийшов із себе і сказав їй, що вона має поважати традиції та правила нашої сім’ї, якщо хоче жити з нами. Невдовзі після цієї сварки вони поїхали. Ми не знаємо, що робити далі. Наш син любить її, але ми не хочемо жити у напруженій атмосфері. Ми розуміємо, що спільне проживання викликає проблеми не лише з невісткою, а й із нашим сином. Це складна ситуація, і нам доведеться знайти спосіб впоратися з нею.

Advertisements