Оксана не змогла звикнути до сільського життя та кинувши Андрія пішла. Але незабаром життя показало, що вона зробила серйозну помилку.

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Якось Андрій зателефонував матері та повідомив, що приїде на вихідні зі своєю дівчиною Оксаною. Хлопець розповів, що вони планують nодати до РАГСу заяву про укладення шлюбу. Галина, мати Андрія, була здивована, але рада цій новині. Коли молоді приїхали до будинку батьків Андрія, ті були раді і щасливі зустріти Оксану, яка видалася їм товариською та симпатичною.

Андрій та Оксана познайомилися в Інтернеті, зблизившись через посади Андрія про сільську природу навколо його села. Хоча Оксані подобалася ідея жити в селі, воно виявилося не такою ідилічним, як вона думала. Оксана не звикла до ранніх “стартів” і важкої роботи, необхідної для якісного господарювання. Вона щосили намагалася готувати і вести домашнє господарство. Андрій, зі свого боку, намагався підтримати її та показати красу сільського життя, але Оксані було важко пристосуватися.

Advertisements        

Якось Андрій повернувся додому і виявив, що Оксана пішла, залишивши записку , в якій пояснювалося, що вона не може залишатися в селі. Андрій був здивований її раптовим відходом. Як би там не було, вони залишилися друзями і довгий час переписувалися у мережі. Зрештою Андрій знайшов kохання всього свого життя в особі місцевої дівчини, вони одружилися, тоді як Оксана щосили намагалася знайти щастя в кількох невдалих стосунkах. Вона вже жалkувала про те, що пішла від Андрія, розуміючи, що труднощі, які вона зазнала у місті, ніщо – порівняно із сільськими негараздами.

Advertisements