У неділю вранці я поїхала до магазину. На виході з під’їзду на мене буквально налетіла жінка. Вона звинувачувала мене в тому, що я хочу зруйнувати чиєсь життя.

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

У неділю вранці Ірина вирушила за покуnками до магазину. На виході із під’їзду на неї буквально налетіла жінка. Вона звинувачувала Ірину в тому, що та хоче зруйнувати чиєсь життя. Ірина не відчувала за собою гріхів, тож nродовжувала зберігати спокій. – Жінко, очевидно, ви мене з кимось плутаєте. – Ну ти й безсо ромна, – заводилася все більше й більше жінка. – Може, ще скажеш, що ти його не знаєш. Після цих слів незнайомка дістала телефон та показала Ірині. – Так, це мій начальник Віктор Олександрович, – підтвердила Ірина. – І за сумісництвом kоханець, – єхидно додала жінка. – Мій чоловік у всьому зізнався.

– У чому він вам зізнався? -nродовжувала дивуватися Ірина. – У тому, що у вас був роман із ним! – Жінка, що ви мені тут цирк влаштовуєте, – почала заводитися тепер уже й Ірина. – Мій чоловік присягнув мені, що до вас він більше не підійде. А від вас я чекаю на звільнення за власним бажанням. – А ви не надто багато на себе берете, приписуючи мені роман і вимагаючи звільнення, – обурилася Ірина. – Але ж ви не хочете, щоб про ваш роман дізнався ваш чоловік. А я, своєю чергою, обіцяю вам, що він нічого не впізнає, якщо звільнетеся з роботи. Зустріч із дружиною Віктора Олександровича збила зі шляху Ірину. Додому вона прийшла сама не своя. Робочий тиждень для Ірини розпочався з відвідування кабінету свого безпосереднього керівника. Вона коротко ознайомила Віктора Олександровича із претензіями його дружини до неї.

Advertisements        

– Вікторе Олександровичу, поясніть мені, що це було? – Вибачте, Ірино Віталіївно, – опустивши очі, приступив до пояснення чоловік. – Дружина знайшла моє листування у телефоні. – Ну, а я тут до чого? – Запитала Ірина. – Справа в тому, що жінку, з якою я зустрічаюся, теж звуть Ірина. Я розповів, що в мене був невеликий роман із моєю співробітницею Іриною. – Тобто зі мною? А чому б правду не сказати, адже зрада вона і є зрада, із співробітницею чи з іншою жінкою, яка різниця. В цей час задзвонив телефон Ірини. Поглянувши на номер, Ірина сказала: – Якщо це дзвонить ваша дружина, то розмовляйте із нею самі. Ірина не помилилася, це дзвонила дружина начальника. Вислухавши її, Ірина відповіла, що до роману з її чоловіком вона жодного стосунку не має. І після цього пояснення Ірина перервала розмову. За тиждень Віктор Олександрович подав заяву на звільнення. Цю новину Ірина Віталіївна зустріла без жодного жалю.

Advertisements