Ешлі Несс пішла до свого лікаря на звичайне ультразвукове дослідження.

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Вона поняття не мала, що виявить фахівець, коли пішла на чергове УЗД. 35-річна Ешлі Несс – мати чотирьох дітей. Вона та її хлопець Вел, які живуть у Тонтоні, штат Массачусетс, не мали наміру мати більше дітей. Вони все ще були в захваті, дізнавшись, що Ешлі чекає на їхню п’яту дитину. Однак недавнє ультразвукове дослідження показало, що у них з’явиться не просто ще один член сім’ї, а подвоїться число дітей. “Коли я вперше пішла сканування, лікар дивилася на екран і писала “А”, “Б”, тому я зупинилася, подивилася на неї і сказала: “Почекайте, у мене будуть близнюки?”

 

Advertisements        

 

А вона каже: “О, я не знаю… я відійду на хвилинку”. Чекаючи почути щось несподіване, побоювання матері підтвердилися, коли в палату повернувся фахівець з УЗД: “Вона знову почала сканування і сказала: “У вас четверо дітей’. Я сказала: “Вибачте. Що?”. Вона каже: “Так, їх там четверо”. У Ешлі і Вела вже було четверо дітей у віці від семи до двадцяти чотирьох років. Вони ніколи не очікували, що вона знову завагітніє у своєму віці, не кажучи вже про те, що у неї буде ще четверо дітей.

 

“Мені було дуже важко зачати доньку, і в минулому у мене були викидні. Тому я відчуваю, що мені пощастило народити цих дивовижних дітей”,-сказала Ешлі. Ще більш неймовірним є те, що чотири плоди насправді є двома парами ідентичних близнюків. За даними WCVB, це дуже рідкісна вагітність. Імовірність спонтанного народження двох пар ідентичних близнюків становить один шанс з 70 мільйонів. “Я завжди хотів назвати всіх дітей на букву “Ч”, тому що мої батьки та всі їхні онуки, крім одного, всі на “Ч”.

 

 

Тож я хотів зберегти цю традицію і ми придумали їм імена. Отже, Чеслі і Чатем – дівчата, а потім Чанс і Честон – хлопці”. Ця сім’я, безсумнівно, благословенна, і вони виявлять любов і підтримку своїм чотирьом новим членам, коли вони народяться! Вагітність Ешлі мала високий ризик через її вік та попередні викидні, тому вона вирішила народити дітей у серпні, а не в очікуваний термін у жовтні. Однак, згідно з повідомленням в Instagram Ешлі, малюки народилися в липні. 30 серпня вона поділилася фотографією, на якій четверо малюків святкують свій перший місяць життя.

Advertisements