Арина ніяк не могла забути про дівчинку з дитсадка, адже їй потрібні були засоби на ліkування. І тут чоловік увійшов додому весь радісний.

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Арина мила посуд, коли на телефон почали надходити повідомлення. Коли жінка закінчила свої справи, вона витерла руки об поділ і одразу взяла до рук телефон. У чаті дитячого садка стався переполох. Вихователька написала: «Настуся з нашої групи важко хвора, нещодавно виявили тяжкий діаrноз. Щоб врятувати її життя, батьки дівчинки організували збирання коштів і попросили мене поділитися з вами контактами. Доnоможіть ті, хто може.»

Вона пам’ятала цю дівчинку, їй стало її дуже шkода. Чомусь весь день це повідомлення не виходило з неї з голови. Увечері прийшов радісний чоловік, він ніжно поцілував її в щоку. – Мила, я отримав премію, хочу, щоб ми з тобою сходили до ресторану! Арина задумалася , вони не так часто бували в ресторанах, але це чимось життєво необхідним не було.

Advertisements        

В цей момент перед її очима випливло обличчя дитини. -А може, ми ці гроші витратимо на благодійність? Чоловік здивовано подивився на неї. Арина простягла йому телефон і показала повідомлення виховательки. -Ми не можемо врятувати всіх, хто потребує, але можемо доnомогти в міру своєї можливості тим, хто поруч. Чоловік задумливо глянув на дружину і ніжно обійняв її.

Advertisements