Лише одна зустріч перевернула життя Іри з ніг на голову. Це сталося, коли вона побачила в під’їзді дівчинку років 5, без верхнього одягу та в шльопанцях.

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Ірина пізно поверталася додому після роботи. Дуже недоречно зламався ліфт і довелося підніматися сходами. І тут на п’ятому поверсі вона помітила дівчинку. Мала була без верхнього одягу і у великих шльопанцях. -Чого ти тут сидиш, холодно ж! -Мама сказала тут чекати, поки Павлик не піде. -Хто такий Павлик? -Мамин друг. Ірина похмуро похитала головою.

Ну не річ це, щоб дитина тут зовсім одна і в холод знаходилася. Вона покликала дівчинку із собою. У цю квартиру вона переїхала зовсім недавно і поки що не встигла познайомитися з сусідами. З того часу вона часто зустрічала Настю одну в під’їзді, а ще їй стало відомо, що її мама алkоголічка, яка часто водить до будинку різних чоловіків.

Advertisements        

За півроку вони з дитиною встигли зблизитись. Ірі було дуже шkода дівчинку. А потім її маму позбавили батьківських прав, і дитина опинилась у дитячому будинkу. Ці події збіглися з тим періодом, коли Іра офіційно зареєструвала стосунkи зі своїм хлопцем. Вона вирішила, що такий збіг знак, за згодою чоловіка вони розпочали процедуру удочеріння. Настя напрочуд легко прижилася до їхньої родини, тепер вони щасливі втрьох і чекають на поповнення.

Advertisements