Марина працювала у Сергія і була по вуха в нього заkохана, а той нічого не помічав, поки одного разу не підслухав розмову дівчини.

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Сергій працював ветеринаром усе своє життя. Він був дуже худорлявим, хоч і багато їв. З ним працювала ветфельдшер Марія, яка була дуже гарною собою. Молода, гарна, та ще й із четвертим розміром грудей. Усі чоловіки на неї зазирали. Не те, що Сергій був від неї в захваті, але вона дуже любила тварин, а вони заспокоювалися поряд із нею. Вона молода, енергійна, підспівує під час роботи. А ось Сергію вже сорок. Він на чотирнадцять років старший за неї і думає, що в них нічого не вийде. Усі чоловіки, які приходили зі своїми вихованцями, побачивши Марію, забували, навіщо прийшли. А йдучи двозначно, посміхалися у бік Сергія, мовляв, пощастило йому працювати з такою дівчиною.

І це дратувало Сергія. Марія була дуже веселою, товариською, але побачивши Сергія, замовкла і завмирала на місці. Всі інші її добре прийняли до колективу, доnомагали їй порадами. Її цурався лише Сергій. Він був високим, симпатичним, із окулярами, які йому дуже йшли. Марія думала, що треба його відгодувати домашніми пирогами та борщем, щоб не був таким худим. Потім подивитися хороший фільм і усамітнитися в подружньому ложі. У них були б гарні та розумні діти. Але вона була певна, що він про неї не думав. Так мовчазно й працювали вже рік. Сергій був роз лученим. У нього мама похилого віку. Він на чотирнадцять років старший за Марію, а вона енергійна і сповнена життя.

Advertisements        

Не може в них вийти сім’я. Вранці прийшла буфетниця, Марія вийшла куnити кексів і затрималася. Коли Сергій провів пацієнта, почув, як Марія розмовляє з буфетницею. Буфетниця їй радила взяти все в свої руки і самій запросити чоловіка на побачення, адже вони такі недогадливі. Марія спитала, що робити, якщо відмовить. А та впевнено сказала, що багато втра тить, якщо відмовить такій дівчині. Сергій подався до кабінету і вдав, що нічого не чув. Увечері Марія пішла раніше . Сергій подумав, що вона пішла побачитись з чоловіком. А перед входом його хтось гукнув. То була Марія. Вона не встигла щось сказати, перш ніж Сергій спішно запросив її до кафе. Вони заkохалися. Марія чітко зрозуміла, як вона притисне його до себе і ніколи не віддасть .

Advertisements