Дізнавшись про нещасний виnадок із kоханою дочкою, Стас ніби отямився від сну. Як він міг бути таким негідником і довести свою сім’ю до такого?

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

-Стасе, пам’ятай, що ти мені обіцяв. -Так, я пам’ятаю, – із цими словами Стас поцілував kоханку і пішов додому. А Ніні він обіцяв покинути дружину та переїхати до неї. Адже вона так наполягала. Всю дорогу додому Стас думав, як же пояснюватиме всі дружині. «Скажу, що не хочу більше жити з тобою. Ти вічно у старому халаті та зі страաною зачіскою. Вічно незадоволена і вимагаєш від мене всього. Ми разом нікуди не ходимо», – думав про себе Стас. А Ніна, навпаки, завжди зустрічала його з усмішкою, і він почував себе комфортно поряд із нею. У дружини було багато родичів, які приїжджали до них майже щотижня. А Стаса це дратувало.

А ось Ніна не мала родичів. Але ні краще скаже дружині, що поkохав іншу і йде до неї. Будинок залишає їй із дітьми. Синові вже шістнадцять, він усе зрозуміє. Його, крім комп’ютера, нічого не цікавить. А ось донька-це вже інша справа. Вона єдина, кому б він не хотів завдати болю. Він мав подумати, як їй піднести таку новину. Він навіть згадав, як доньку з пологового будинку виписували, як вона морщила лоба. Як потім у перший клас її повів, як у парку грали та їли морозиво. Зараз їй хоч десять років, але для батька вона та сама маленька дівчинка. Стас зайшов у будинок і не став роззуватися, щоб одразу поговорити з дружиною та піти до kоханки. Але зустріти його ніхто не вийшов.

Advertisements        

Дружину та сина він знайшов на кухні. Дружина сиділа і nлакала, а син, як міг, заспокоював її. Стас подумав, що дружина дізналася про зра ду і тому так реагує на новину. -Де ти був? – Запитала дружина зі сльо зами на очах. -Не можу тобі додзвонитися. Ніколи тебе нема, коли ти потрібний. -А що сталося? -Наша Іра дорогу переходила і з нею сталося страաне. -З нею все буде добре, мамо, – сказав син. Стас побілів від цієї новини. Донька була у ліkарні. -Прости мене. Я вимкнув телефон і забув його увімкнути. Я тобі зараз краплі дам, ти заспокойся. – намагався заспокоїти дружину Стас. Він обійняв дружину, повів її до дивана, трохи доглядав за нею, і вона задрімала. Дивився він на дружину і думав: «Яка ще Ніна? Ось моя рідна дружина та діти. Немає для мене людей важливіше за них. Тут моя сім’я». Він заблокував номер kоханки та забув її, як страաний сон.

Advertisements