Після візитів деяких родичів я вирішила, що вистачить з мене цієї радості, і з тих пір, коли мені дзвонили родичі або ж подруги з пропозицією зустрітися, я запрошувала їх в ресторан навпроти нашого будинку. Підсумок був дуже хорошим.

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Після останніх свят я вирішила більше не приймати у себе гостей. А все через клопоти, які приносять гості. Давайте швиденько пройдемося по всіх пунктах: спочатку потрібно піти в магазин, куnити все необхідне, потім день, а іноді і два дні стояти біля плити, приготувати такі страви, щоб сподобалися всім і задовольнили гастрономічні потреби абсолютно всіх гостей. Так, це все мило, звичайно, виглядає: посиденьки з друзями, всі справи, проте на ділі все дещо відрізняється від красивої картинки.

Крім того, що господині доводиться годинами стояти біля плити, так після цього ще слідує прибирання, та й щоб влаштовувати такі прийоми у себе, потрібно ще чимало грошей витра тити на продукти і на багато чого ще. Є у мене ще одна така улюблена частина: якщо вам не пощастить подвійно, і гості до вас приїдуть з дітьми, вважай, втрачено, адже потім доведеться влаштувати генеральне прибирання. Загалом, після візитів деяких родичів я вирішила, що вистачить з мене цієї радості, і з тих пір, коли мені дзвонили родичі або ж подруги з пропозицією зустрітися (маючи на увазі зустріч в моєму будинку), я запрошувала їх в ресторан навпроти нашого будинку.

Advertisements        

Скажу чесно, деякі родичі чоловіка навіть образилися на нас спочатку, мовляв, ми не хочемо з ними спілкуватися, ось і відбиваємося від них таким чином. Звичайно, ми не хотіли віддалятися ні від друзів, ні від родичів, просто ми, нарешті, вирішили вибудувати особисті кордони, та й ми ж не відправляли їх туди одних, а зустрічалися з ними в цих закладах. Єдине, що за цей час змінилося – місце нашої зустрічі. Ви не уявляєте, як моє життя змінилося після цього рішення, адже з тих пір я по-справжньому відзначала всі свята і не нила заочно, що мені доведеться весь вечір бігати на кухню і назад.

Advertisements