Ольга вкотре увійшла додому після важкого робочого дня та виявила, що чоловік знову з’їв усю їжу. На цей раз її нерви не витри мали.

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Ольга прийшла додому змучена після важкого робочого дня. Вона полегшено видихнула, тому що напередодні приготувала їжі на кілька днів. Проте її полегшення швидко змінилося гнівом, коли вона зрозуміла, що її чоловік Павло з’їв майже все, нічого не залишивши їй. У сім’ї Ольги домашні справи були поділені на “чоловічі” та “жіночі” обов’язки, причому жінка відповідала за їжу, прибирання, прання та багато іншого. Чоловік, з іншого боку, мав виконувати лише такі завдання, як закріплення полиці або заміна крана. Ольга завжди стежила за тим, щоб у будинку була готова та смачна їжа, але її засмучувало, що чоловік ніколи не відповідав взаємністю, допомагаючи по господарству. Наступного дня Ольга прийшла додому з важкими пакетами продуктів, але виявила, що квартиру завалено порожніми коробками з-під піци.

Розлючена, вона накинулася на свого чоловіка, який грав у комп’ютерні ігри. Коли Павло почав вибачатися за те, що з’їв усю піцу, Ольга різко вимкнула комп’ютер і вигнала його з помешкання. Незабаром після цього Ользі зателефонувала свекруха і сва рила її за те, що вона виселила її сина. Вона застерегла Ольгу, що всі добрі чоловіки вже зайняті і що вона ніколи не знайде хорошого чоловіка, тим більше що їй перевалило за тридцять.

Advertisements        

Навіть не зніяковівши, Ольга уявила собі світ, де вона могла б вибрати хорошого чоловіка в гіпермаркеті, в той час як інші одинаки безцільно бродили б по порожніх відділах. Після роботи Ольга відсвяткувала свою волю з колегами у кафе. Повернувшись додому, Ольга застала чоловіка на кухні з букетом лілій, ігристим вином та тортом. Павло вибачився і запропонував помиритися, запропонувавши їм поділити домашні справи порівну. Ольга погодилася, сподіваючись, що вони зможуть працювати разом над тим, щоб покращити свої від носини.

Advertisements