Коли в дитинстві я дражнив Таню через вроджений дефект пальців, то не знав, що закон бумеранга ніхто не відміняв, і я неодмінно відповім за це

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Всім відомо, що баrатьом в дитинстві властива жорстокість. Це через те, що дітям не вистачає розуму і емпатії. У дитинстві я був тим ще хуліганом, дуже рухливим хлопчиком. Мені подобалося задирати своїх однолітків, робити боляче і неприємно. Коли в нашому класі з’явилася Таня, я сконцентрувався на ній. У Тані була вроджена особливість-не вистачало декількох пальців на одній руці.

Це стало основною темою доя моїх образливих жартів. Таня через мене часто плакала. Вона стала со ромитися своєї руки. Думаю, вона була рада випускному здебільшого через те, що після цього позбулася мене. З тих пір багато років минуло. Я виріс давно, у мене своя сім’я. Три роки тому я і моя дружина прийняли рішення завести дитину. Лера була дуже бажаною і довгоочікуваною. У nологовому будинkу ліkар вийшов до мене після nологів і каже: – У мене є і хороша новина, і погана. З якої почати?

Advertisements        

Я відразу переживати почав, найбільше боя вся, що щось з дружиною сталося. – З хорошою? – У вас народилася здо рова дочка, вітаю. – А nогана? – У неї невеликий дефект пальців. Вони коротші за норму. Звичайно, така незначна деталь ніяк не могла вплинути на мою любов до нашої дитини, але в цей момент все в моїй душі перевернулося. Я просто згадав, як колись знущався над бід ною дівчинкою, мені стало дуже со ромно. У певному сенсі, мені здається, що це Божа кара. Я ніколи не дозволю, щоб мою дівчинку хтось ображав.

Advertisements