Коли донька відмовлялася їхати до бабусі, я зрозуміла, що щось тут не так. А коли побачила ЦЕ на власні очі, ледь дар мови не втратила

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Я зараз ваrітна, ми з чоловіком чекаємо на нашу другу дитину. Мою доньку звуть Олена. Я поки що працюю, тому часто доводилося залишати доньку з нянею. У садок вона ходить, але там хлопці постійно хво ріють, і мені не хочеться, щоби донька заразилася. Моя свекруха працює, але після роботи вона завжди забирала дитину або сиділа у нас. Моя мама не могла забирати внучку, тому що закінчувала роботу дуже пізно. Але вже чотири місяці, як моя мама вийшла на пенсію і тоді вона запропонувала нам свою доnомогу. За невелику су му вона запропонувала посидіти з дитиною.

Звичайно, ми з чоловіком погодилися, бо краще, якщо Олена буде з бабусею, ніж із чужою тіткою. Та й свекруха моя нехай відпочине, бо вона вже дуже часто нас виручала. Вже місяць як донька не хоче їхати до бабусі. Я ніяк не могла зрозуміти причину. Так вийшло, що минулого тижня нас відпустили раніше, і я вирішила відразу поїхати до моєї мами і забрати Олену. Телефонувати я не стала, бо знала, що вони або вдома, або в парку поряд. Коли я увійшла до квартири, побачила свою доньку не в найкращому стані. Зрозуміло було, що Олена nлакала. Я спитала, в чому причина. Виявляється, Моя мама її nосварила, тому що син мого брата, якому два роки, перевернув тарілку з кашею.

Advertisements        

Я запитала маму, як вона додумалася просити одну дитину слідкувати за іншою. Мама нічого не сказала. Я забрала Олену, і ми поїхали додому. Дорогою додому Олена все розповіла. Виявляється, мати завжди її практикувала, щоб вона могла сидіти з братиком. А якщо щось у неї не виходило, то бабуся лаяла її. Мама потім мені розповіла, що вдома шиє на замовлення. І іноді просить доньку посидіти із братиком. Для неї це нормально. Вона вважає, що дочка в мене вже доросла. І ще, має знати все це, бо незабаром у неї сама наро диться братик. Я зрозуміла, що не варто витрачати нер ви на пояснення. Вона не передумає. Більше я не просила її сидіти з Альоною. І знову довелося дзвонити няні.

Advertisements