Уляна не могла дивитися на щастя Сергія з Лілії байдуже, і вона сама собі дала слово, що роз лучить їх за всяку ці ну.

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Лілія та Сергій зустрічалися ще зі школи. Хлопець завжди красиво доглядав свою дівчину, всім на заздрість. Сергій був красенем, на нього заглядалися всі дівчата школи, але він був відданий лише своїй kоханій. Лілія ж вважала, що згодом все це пройде, і Сергій почне зустрічатися з Уляною, адже та вважалася найкрасивішою дівчиною у школі. Але Сергій ніколи не дивився у бік Уляни, а як свою майбутню дружину бачив лише Лілію. У 9-му класі Сергій та Лілія стали офіційно зустрічатися.

Уляна люто дивилася на Лілію, обіцяючи їй, що скоро все зміниться. На випускному балу до Лілії підійшов Марк і запросив її на танець. Дівчина подивилася на всі боки, і не знайшла Сергія. Тому вона відмовилася від пропозиції та пішла шукати свого kоханого. Запитала однокласників, а ті сказали, що він кудись пішов з Уляною. У цей момент до неї знову підійшов Марк: -Не хочу тобі розповідати, але я бачив, як Сегей з Уляною обіймалися. Лілія вибіrла і пішла шукати Сергія у полі.

Advertisements        

Коли підійшла до сіновалу, посвітила телефон і побачила, що Сергій та Уляна лежали обійнявшись. Вона не стала нічого говорити, а просто побіrла геть. Вранці вона поїхала до бабусі до сусіднього села. Того ж дня по селу промайнула чутка, що Сергій чіплявся до Уляни, і якщо він на ній не одружиться, то мама дівчини подасть на нього до суду. З цього інциденту минуло 5 років. Сергій живе з Уляною, але не відчуває до неї жодних почуттів: їхній шлюб тримає лише дитина. Вони обидва нещасні, адже розуміють, що просто мучать один одного. Рік тому Лілія познайомилася зі своїм майбутнім чоловіком. Так, таких почуттів, як до Сергія, вона не відчуває, але їй поки що нормально…

Advertisements