Інна прокинулася в ліkарняній палаті після оnерації, і відразу пішла шукати чоловіка, адже вони були вдвох у машині. Але раптом її рука схопила свекруху

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

У руйнуванні шлюбу Інни з її чоловіком Кирилом винна її свекруха, як і в багатьох інших виnадках роз лучень молодих пар, ось тільки план свекрухи був такий, що навіть Інна була здивована. Все почалося із трагедії: з аварії Кирила. Його машину занесло через неробочі гальма. Машина перекинулася на бік і пару госпіталізували. Інна отямилася вже наступного дня. У неї серйозних травм, які могли б заважати її нормальній життєдіяльності, не було, але у неї було зламано пару ребер та нога.

Коли дівчина прокинулася, вона вийшла зі своєї палати у пошуках чоловіка, але її миттєво за руку схопила свекруху та повела до її ліжка. Свекруха сказала навістці, що її чоловік здо ровий, у нього теж зламані ребра, але він зараз спить в іншій палаті, та й їй у такому стані не варто до нього йти, тож краще їй спокійно лежати і фокусуватися на своєму здо ров’ї. Минуло кілька днів, свекруха часто гостювала в Інни, не давала їй зустрітися з чоловіком, що було дивно, але, за словами свекрухи, той відпочивав у своїй палаті.

Advertisements        

Одного дня, коли сама Інна запитала у мед сестри про свого чоловіка, та сказала, що чоловіка її виписали давно, він не отримав особливих травм, адже спрацювала подушка безпеки. Виявилося, весь цей час свекруха нахабно брехала Інні, поки свого сина запевняла, що Інна від нього пішла, не маючи бажання nродовжити стосунkи з людиною, яка нібито зіпсувала їй життя. Після почутого Інна могла спокійно повірити, що свекруха сама могла підлаштувати ава рію, щоб позбутися небажаної невістки. Ось, бувають же люди.

Advertisements