Аліса повідомила чоловіка, що вона знову ваrітна. Вона побачила незадоволений вираз обличчя чоловіка, але гадки й не мала, що чоловік може таке сказати її.

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Аліса закохалася у викладача, на третьому курсі. Почуття затьмарили їй розум. Степан теж не залишився байдужим до гарної студентки, не стримався перед спокусою, і в них почався роман. Вже до кінця четвертого курсу Аліси вони одружилися, бо дівчина заваrітніла. У них наро дилася чудова дочка, яку вони назвали Ольгою. Після народження дитини життя Аліси кардинально змінилося. Вона вся поринула в господарство та турботу про дитину. Оля вимагала багато уваги. У мирі та злагоді вони прожили чотири роки.

А потім у Степана різко змінилася поведінка. Жінка була настільки занурена в господарство та справи, що навіть не одразу помітила зміни у чоловікові. Якось Степан повернувся додому, а на нього чекав шикарно накритий стіл. -Алісо, у нас хіба свято? -Дорогий, у мене просто радісна новина для тебе! Я ваrітна! Степан відреагував дуже несподівано, став висловлювати невдоволення: -Навіщо нам друга дитина? Ми її зовсім не планували! Аліса тоді розгубилася, вона не таке чекала.

Advertisements        

Протягом наступного тижня Степан умовив її, щоб вона дитини позбулася. Не минуло й року після цих подій, а Степа пішов до іншої. Віра, їхня дочка, тяжко пережила роз лучення і багато nлакала, вона казала, що за батьком дуже нудьгує. Після його відходу вона захво ріла. За місяць сильно ослабла. Дізнавшись, що дочка nогано почувається, Степан став часто її відвідувати. Віра завжди його просила лише про одне: -Таточка, будь ласка, не йди від нас! Я і мама тебе так любимо! Не відразу, але благання дитини вирішило чоловіка передумати. Він вибачився перед Алісою за зраду і повернувся до родини.

Advertisements