Батьки постійно лаються з Раїсою, кажучи, що дівчина в 25 має бути одружена. Але її щось заважає, але ніхто не може зрозуміти у чому nроблема.

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Раїса вже п’ять років зустрічається із Сергієм. Батьки та хлопець постійно умовляють її перевести стосунkи на новий рівень – вийти за нього заміж. Сергій ще півроку тому запропонував їй руку та серце, але Раїса постійно відкладає весілля. Сергій спочатку терпляче чекав, але останнім часом став ображатися. Батьки з нею теж постійно лаються, вважають, що дівчина в двадцять п’ять має бути одружена.

Чому ж Раїса не хоче так завзято виходити за Сергія? Вона не відчуває, що він той самий. Пояснити ці почуття складно, тому вона навіть не намагається. Загалом у них дуже гармонійні стосунkи. Але щось у них не те. Останнім часом їй дедалі більше подобався колега з роботи. Але Дмитро був у стосунkах, щоправда, одружуватися теж не збирався. Казав, що поки що в цьому сенсі не визначився. Раїса відчувала, що це їх ріднить. «А раптом він той самий?» – думала вона. Але Діма не робив жодних кроків.

Advertisements        

На кінець літа Сергій поставив її перед фактом: одружуємося або взимку, або восени. Він уже не пропонував, а констатував факт. Раїса з каменем на серці погодилася вийти за нього взимку, щоби відстрочити це. А коли настала зима, вона не витримала і пішла від Сергія до батьківського дому. Діма, до речі, все-таки зі своєю дівчиною одружився, і Рая втратила до нього інтерес. Вона досі чекає на те єдине і не знає точно, існує він чи ні. Може, вона просто не вміє цінувати добрі стосунkи?

Advertisements